Voor goed werk goed beloond worden.

ZO SIMPEL MOET HET ZIJN


Word jij ons nieuwe teamlid?

Bij SimplifyNow ben je onderdeel van een professionele organisatie waar jij als persoon helemaal tot je recht komt. Met een informele, inspirerende werkomgeving in een enthousiast en gedreven team biedt SimplifyNow jou de best mogelijke voedingsbodem om te groeien.

Nadat je je de werkwijze van SimplifyNow eigen hebt gemaakt, ga je direct aan de slag voor interessante opdrachtgevers. Vaak afwisselende klussen van een uitdagend niveau. Daarbij geven we je de vrijheid en ruimte om eigen initiatieven te ontplooien. En je kunt altijd rekenen op de juiste ondersteuning.


En de beloning?

Die is, in één woord, fair. SimplifyNow betaalt je naar wat je waard bent! Daar komen bovendien een fijne sfeer en tal van secundaire extra’s bij, zoals:

  • Zelf de hoogte van jouw variabele beloning kunnen kiezen.
  • Je eigen voorwaardenpakket kunnen samenstellen.
  • Pensioenbijdrage en verzekeringen.
  • Lease- en mobiliteitsregeling.

Bovendien biedt SimplifyNow jou uitgebreide opleidings- en ontwikkelmogelijkheden. We kennen een ambitiebudget, dat we afstemmen op de ambitie van jou als professional.

En jij, wat breng je mee?

Wat wij het allerbelangrijkst vinden is dat je mensen in beweging kunt brengen. Je bent een natuurtalent in relatiemanagement en weet je omgeving met jouw kennis en ideeën te inspireren.

Op jou kunnen anderen bouwen en vertrouwen, want:

  • Je bent proactief, oplossings- en resultaatgericht.
  • Je combineert je analytisch vermogen met de juiste interpersoonlijke en  technische vaardigheden.
  • Je bent in staat aangeleverde data te vertalen naar concrete vervolgstappen.
  • Voor jou is een afspraak een afspraak.
  • En je bent goed in luisteren en je inleven in de ander.


Vacatures

Denk je dat je op een andere manier voor ons team waardevol kunt zijn? Aarzel dan niet om een open sollicitatie te sturen! We groeien zo hard, dat er misschien ook ruimte ontstaat voor andersoortige functies. Natuurlijk kunnen we ook eerst gewoon eens even kennismaken met een kop koffie, no strings attached!

Bel Pieter Ruigrok direct op z’n 06: 06 83 06 96 54 of mail naar pieter.ruigrok@simplifynow.nl. Bellen met Wikram Kanhai kan ook: 06 17 24 04 73.