preloader

Cloud
Technology

Door bedrijfsprocessen te digitaliseren en onder te brengen in de cloud kun je sneller inspelen op marktontwikkelingen en nieuwe businessmodellen. Tegen lagere operationele kosten, waardoor je winstgevendheid toeneemt. Vanzelfsprekend kun je onze dienstverlening voor cloudtechnologie en IT- security combineren. Kijk voor meer info bij NeoNomads cloudspecialisten.

SimplifyNow is specialist in

Nulmeting

  • Quickscan van de huidige situatie
  • Quick wins en roadmap inclusief kostenindicatie
  • Onderbouwde businesscase

We bepalen de impact van de verschillende scenario’s op zowel organisatie als eindgebruiker. Ook stellen we de randvoorwaarden voor succes vast: planning, resources, capaciteit en kennis. Onze cloudspecialisten begeleiden al jaren met succes organisaties naar de cloud. Zij zijn volledig op de hoogte van de laatste technologische ontwikkelingen en weten waar de kansen liggen.

Aanpak

We vertalen de kansen naar een doortimmerd implementatieplan. Uiteraard houden we hierbij rekening met de belangen van stakeholders en eindgebruikers, evenals technische randvoorwaarden.

Implementatie

Overstappen naar de cloud vraagt bijna altijd om een andere manier van werken en denken. En dat betekent dat de organisatie net zo belangrijk is als de technologie. Beide krijgen onze volledige aandacht.

Doorpakken

Met de transitie naar de cloud ben je klaar voor een nieuwe manier van werken die veel nieuwe mogelijkheden creëert. Onze specialisten staan klaar om je hierbij te ondersteunen met Agile & Continuous Delivery.
Meer weten over de kansen die de cloud biedt voor jouw organisatie?