Afscherming van onze systemen terwijl de operatie lekker draait.

ZO SIMPEL MOET HET ZIJN​Naar een hoger niveau van bescherming

Naarmate organisaties meer met data en systemen werken, wordt de veiligheid van IT steeds belangrijker. De security-specialisten van SimplifyNow analyseren de stand van de beveiliging nauwkeurig en brengen het desgewenst naar een hoger niveau.

Bedreigingen onderkennen. Dat is een belangrijk vertrekpunt voor een goede beveiliging. Zeker bij grotere organisaties met hun complexe structuur en IT. SimplifyNow helpt met de invoering van een effectieve beveiliging die aan alle standaarden voldoet. Daarbij kijken we niet alleen naar processen en governance, maar ook naar de menselijke maat en organisatiecultuur.

Voor elke beveiligingsvraag zetten we onze beste experts aan het werk. Ze beschikken allemaal over de juiste certificaten op een hoog niveau. Onze consultants hebben ervaring in verschillende sectoren, zoals ministeries, banken, verzekeraars en retail. Ook op het gebied van industrial control systems (ics) hebben we de nodig expertise in huis.

De kracht van SimplifyNow is dat we goed luisteren naar de specifieke wensen. Van intake, plan, tot implementatie werken we agile toe naar een passende bescherming.

Onze diensten

Schakel SimplifyNow in voor professionele security services:

  • Implementatie van information security
  • IT risk assessment
  • Architectural Design review
  • Security audit & compliance
  •  Security maturity review & assessment
  • Security & incident monitoring and testing (soc)

Bij elk security-traject werken we onafhankelijk van derden toe naar een passend niveau van IT-beveiliging

Meer weten over over onze aanpak?

Nieuwsgierig naar onze resultaten bij vergelijkbare trajecten? Neem contact op met Edgar Kramer: mail edgar.kramer@simplifynow.nl of bel +31 6 40 70 84 10.

Geef hackers geen schijn van kans

“Iedereen kent de verhalen van grote hack-aanvallen op kwetsbare systemen. Hackers krijgen in de media een groter platform dan ze verdienen. Want wat vaak vergeten wordt, is dat in zulke gevallen de security-kant van de IT vaak al jaren verwaarloosd was. Laat het zover niet komen! Een grondige review is zo gemaakt en vormt een uitstekend vertrekpunt naar een hoog beschermingsniveau.” 

Youssef Ait Beh Ouali, Security Consultant