Direct een klik bij de eerste afspraak.

ZO SIMPEL MOET HET ZIJN


Het talent om culturen te lezen

Je herkent de mensen van SimplifyNow aan hun deskundigheid, doelgerichtheid en hun vermogen om complexe zaken helder te maken. Echte zelfstarters, die anderen betrekken bij de oplossing die ze hebben uitgedacht. Met aanstekelijk enthousiasme kijken ze verder dan de opdracht van nu. Want snappen wat in de toekomst belangrijk wordt, maakt dat de nieuwe IT daar nu al op kan voorsorteren.

Gecertificeerde professionals
Al onze professionals beschikken over relevante werkervaring en zijn gecertificeerd binnen hun vakgebied. Vanzelfsprekend zijn ze volledig op de hoogte van de wet- en regelgeving op het gebied van IT-security en digitale privacy.

Ben je op zoek naar een gedreven specialisten op het gebied van Transitie en Transformatie, IT-security of Digitale identiteit? Bel +31 70 205 17 16 of mail naar info@simplifynow.nl.

Herken je jezelf in onze benadering? Wil je deel uitmaken van ons team? Kijk dan verder op onze vacaturepagina »

We doen in denken en doen

“We hebben een pragmatische aanpak en zorgen ervoor dat die breed gedragen wordt. In kleine behapbare stappen werken we toe naar volledige implementatie. Het resultaat is dat we ook resultaat boeken als het gaat om verandering in denken en gedrag.”

Edgar Kramer, Sales Manager Risk & Security