Gewoon zeggen waar
het op staat.

Zo simpel kan het zijn

Bauke de Kroon, Google Cloud Architect

SimplifyNow barst van de ambitie en vakmanschap. En we willen de beste zijn op de disciplines die we hebben omarmd. Dat willen we dan ook laten zien; daarom delen we onze kennis en ervaringen. Op een begrijpelijke manier, zoals je van onze IT experts gewend bent. Net als onze onderneming breiden we de onderstaande collectie aan content telkens weer uit. Kom af en toe eens terug, of nog beter: schrijf je in en blijf op de hoogte!

Mijn ervaring op de Global MVP Summit 2024 

Wat is een MVP en waarom is het belangrijk? 

Hallo allemaal, ik ben verheugd om mijn ervaring met jullie te delen op de Global MVP Summit 2024, die plaatsvond op het hoofdkantoor van Microsoft in Redmond, Washington, van 12 maart tot 14 maart. Voor degenen die niet bekend zijn met de term, MVP staat voor Most Valuable Professional, en het is een erkenning die Microsoft toekent aan uitmuntende communityleiders die hun passie, expertise en kennis over Microsoft-technologieën met anderen delen. MVP’s zijn geen Microsoft-medewerkers, maar het zijn onafhankelijke experts die vrijwillig hun tijd en energie besteden om anderen te helpen leren en groeien. MVP’s hebben verschillende achtergronden, landen en vakgebieden, maar ze hebben allemaal één ding gemeen: ze houden van Microsoft en ze delen graag hun kennis.

De Global MVP Summit is een jaarlijks evenement dat alle MVP’s van over de hele wereld samenbrengt om met elkaar en met de Microsoft-productteams in contact te komen. Het is een unieke kans om meer te weten te komen over de nieuwste ontwikkelingen, feedback te geven en invloed uit te oefenen op de toekomstige richting van Microsoft-technologieën. De top is ook een viering van de MVP-gemeenschap en haar prestaties, evenals een kans om plezier te hebben en nieuwe vrienden te maken. 

Nu moet ik even iets verklappen: het bovenstaande stukje heb ik volledig laten genereren door Copilot, maar het biedt een goede beschrijving van wat een MVP is en hoe ik de Global MVP Summit vaak ervaar. Waarom zou ik het mezelf niet makkelijker maken? Dat is precies het doel van Copilot. Microsoft benadrukt dat het een waardevolle aanvulling is op hun producten. Het onderwerp heeft zeker de nodige aandacht gekregen en verdiend.

Maar hoe goed Copilot ook kan schrijven, dit stukje mist toch mijn persoonlijke touch, specifieke ervaringen en details. Zo lees je niet over mijn elf uur durende vlucht van Amsterdam direct naar Seattle, hoe ik ongeveer 12 kilo stroopwafels in mijn koffer propte, of hoe ik uitkeek naar dit persoonlijke evenement na vier jaar virtuele summits. En hoewel ik vergeten was hoe lang zo’n vlucht kan zijn, bracht de aankomst in Seattle en een ritje met de Uber naar het hotel, een gevoel van thuiskomen met zich mee

Hoewel de officiële summit van 12 tot 14 maart plaatsvond, zijn er vaak activiteiten gepland op de dagen voor en na het evenement. Daarom was mijn plan om al op de zaterdag voorafgaand aan de summit aan te komen en pas de volgende zaterdag weer te vertrekken. Na zes keer persoonlijk aan de summit te hebben deelgenomen, heb ik een aantal tradities en gewoontes opgebouwd die ik nog steeds in ere houd. 

Uiteraard moest ik ook tijd besteden met mijn schrijfpartner en mede-MVP Damian Scoles. Hij had me een diner beloofd als dank voor mijn bijdragen aan het schrijven en beoordelen van de Practical PowerShell-boeken. Dat was vier jaar geleden en nu is het ons eindelijk gelukt! Ik koos het restaurant en we gingen naar een dumplingrestaurant in Bellevue, een plek die ik bij elk bezoek aan Seattle minstens één keer bezoek. Het eten was nog steeds verrukkelijk! 

Een hoogtepunt was absoluut het traditionele diner van de Exchange MVP’s in een Thais restaurant. Hoewel de groep en de thema’s waar de MVP’s zich mee bezighouden door de jaren heen zijn geëvolueerd, heeft de kerngroep nog steeds uitgebreide expertise in Exchange Server en Online. Met 22 deelnemers, inclusief enkelen van Microsoft, genoten we van geweldig eten en drank, en uitstekend gezelschap. Er waren zowel oude vrienden als nieuwe gezichten. Als organisator had ik het genoegen de eerdergenoemde stroopwafels uit te delen, terwijl SimplifyNow de kosten voor het hele diner voor zijn rekening nam. Jullie hebben vast de posts op LinkedIn gezien, geliket en gedeeld, toch? Het was de ideale gelegenheid om te dineren en te netwerken aan de vooravond van de Summit!

Over de inhoud van de summit zelf kan ik vanwege een strikt geformuleerde NDA niet in detail treden, maar het programma omvatte talrijke sessies op verschillende locaties. Het was vergelijkbaar met evenementen zoals TechEd en Ignite, maar dan op een kleinere schaal. Er was behoorlijk wat te lopen, en aangezien de Microsoft Campus aanzienlijk gemoderniseerd is sinds het begin van de pandemie, was het soms een uitdaging om het juiste gebouw of de juiste kamer te vinden. Er zijn weliswaar borden die je de weg wijzen, maar sommige zijn meer cryptisch dan behulpzaam…  

Om de dag door te komen is er een overvloed aan gratis frisdrank en, natuurlijk, Starbucks-koffie

 beschikbaar. Dit is onze brandstof tijdens de lange dagen gevuld met talloze stappen en ingewikkelde technologieën. Maar wij MVP’s leven hiervoor; we houden van discussies en genieten van debatten. Oh man, de verhalen die ik zou kunnen delen over #### en %%%%!

Andere tradities omvatten een naambord waarop alle aanwezige MVP’s staan vermeld. Een foto daarvan is onmisbaar—het ultieme bewijs dat ik er echt was!  

 

 

 

 

 

Over foto’s gesproken, dit is het perfecte moment om groepsfoto’s te maken. Neem bijvoorbeeld deze foto van de meeste MVP’s uit de Benelux en de Nordics. De landen zijn netjes gegroepeerd, elk met een MVP-leider van Microsoft als eerste aanspreekpunt voor alle logistieke aspecten van je status. Dit in tegenstelling tot de productgroepmanagers, die verantwoordelijk zijn voor het echte technische werk en tijdens de summit en andere interacties het technische contactpunt vormen.

De groepsfoto is genomen op de nieuwe oostelijke campus, een perfecte locatie met een fotomoment bij het nieuwe Microsoft-logo. Echter, verscholen achter een zee van MVP’s, koos ik als erkend traditionalist voor het oude logo bij het bezoekerscentrum voor mijn fotomoment. Gekleed in mijn SimplifyNow-hoodie was dit niet alleen goed voor de ROI, maar ook een knipoog naar de goede oude tijd! 😉 

Maar aan alle goede dingen komt een einde, en dit einde had nog een kleine verrassing voor ons in petto. Het was onverwacht zonnig en warm! Hoewel dit niet geheel ongebruikelijk is, was de grootste bonus dat we Mount Rainier helder zichtbaar tegen de stralende hemel konden zien. Wat een schitterend gezicht! 

Ik hoop dat ik je een goed beeld heb kunnen geven van een dag tijdens de MVP Summit. Dit evenement draait om het leggen van contacten, het voeren van discussies en debatten tijdens sessies, en informele gesprekken bij de koffieautomaat. Daarnaast zijn er tal van diners en drankjes waar de sociale interacties doorgaan. Het is een sociaal evenement bij uitstek, en ik was blij dit weer persoonlijk te kunnen ervaren, zelfs als dit misschien de laatste keer zou kunnen zijn. 

Meer blogs

Args

post_type
0 post
post_status publish
posts_per_page 2
post__not_in
0
1 2701
tax_query
relation AND
paged 1
orderby
date DESC
meta_query
0 Array ( )
relevanssi true

Module Settings

post_type_choose off|on|off|off|off|off|off|off|off|off|off|off|off
loop_style custom_loop_layout
shortcode_name [de_loop_template_shortcode]
loop_templates divi-blog
custom_loop_template none
loop_layout 965
filter_update_animation load-6
no_posts_layout none
no_posts_layout_text Sorry, No posts.
is_main_loop on
include_current_terms off
groupping_post_object off
groupping_taxonomy none
show_empty_onload off
post_status publish
show_current_post off
posts_number 2
post_offset 0
post_display_type default
saved_type wishlist
acf_linked_acf none
related_content categories
related_acf_field none
related_content_categories default
is_category_loop off
disable_sticky_posts off
specific_post_objects off
related_content_tags default
tax_name_related none
acf_name_related none
custom_tax_choose post
acf_name none
include_sticky_posts on
include_sticky_posts_only off
onload_tax_choose post
sort_order date
acf_sort_field none
acf_sort_type string
acf_date_picker_field none
acf_date_picker_method default
acf_date_picker_custom_day 30
order_asc_desc DESC
sec_acf_sort_field none
sec_acf_sort_type string
sec_acf_date_picker_field none
sec_order_asc_desc ASC
enable_loadmore off
pagination_position bottom
scrollto on
scrollto_fine_tune 0px
loadmore_text Load More
loadmore_text_loading Loading...
enable_resultcount off
resultcount_position right
result_count_single_text Showing the single result
result_count_all_text Showing all %d results
result_count_pagination_text Showing %d-%d of %d results
has_map off
map_all_posts off
map_all_posts_limit -1
map_infoview_layout none
map_infoview_layout_ajax off
hide_marker_label off
map_cluster on
map_center_first_post on
link_whole_gird off
link_whole_gird_external off
external_acf none
content_section_layout none
grid_layout grid
equal_height on
align_last_bottom on
columns 1
columns_tablet 1
columns_mobile 1
custom_gutter_width on
gutter_row_gap 50px
gutter_row_column 50px
grid_list_default list
grid_list_position left
grid_list_cookie_time 30
grid_view_icon ||divi||400
list_view_icon ||fa||900
icon_padding 7px|7px|7px|7px
icon_margin 0px|10px|0px|0px
enable_overlay on
show_featured_image on
show_read_more off
read_more_text Read More
show_author on
show_date on
date_format F j, Y
show_categories on
show_content off
excerpt_length 270
excerpt_more ...
show_comments off
meta_separator |
content_visibility hover
image_hover_animation none
loop_template_content_alignment center_center
loop_template_color_theme light
loop_template_same_height on
image_min_height 150px
image_max_height 500px
pagination_item_background #fff
pagination_item_background_active #ebe9eb
module_class vacature-loop
_builder_version 4.20.0
_module_preset default
grouping_tax_title_font_size 14px
grouping_tax_title_letter_spacing 0px
grouping_tax_title_line_height 1em
title_font_size 14px
title_letter_spacing 0px
title_line_height 1em
excerpt_font_size 14px
excerpt_letter_spacing 0px
excerpt_line_height 1em
loop_template_meta_font_size 14px
loop_template_meta_letter_spacing 0px
loop_template_meta_line_height 1em
loop_template_meta_a_font_size 14px
loop_template_meta_a_letter_spacing 0px
loop_template_meta_a_line_height 1em
loop_template_a_font_size 14px
loop_template_a_letter_spacing 0px
loop_template_a_line_height 1em
pagination_font_letter_spacing 0px
active_pagination_letter_spacing 0px
background_enable_color on
use_background_color_gradient off
background_color_gradient_repeat off
background_color_gradient_type linear
background_color_gradient_direction 180deg
background_color_gradient_direction_radial center
background_color_gradient_stops #2b87da 0%|#29c4a9 100%
background_color_gradient_unit %
background_color_gradient_overlays_image off
background_color_gradient_start #2b87da
background_color_gradient_start_position 0%
background_color_gradient_end #29c4a9
background_color_gradient_end_position 100%
background_enable_image on
parallax off
parallax_method on
background_size cover
background_image_width auto
background_image_height auto
background_position center
background_horizontal_offset 0
background_vertical_offset 0
background_repeat no-repeat
background_blend normal
background_enable_video_mp4 on
background_enable_video_webm on
allow_player_pause off
background_video_pause_outside_viewport on
background_enable_pattern_style off
background_pattern_style polka-dots
background_pattern_color rgba(0,0,0,0.2)
background_pattern_size initial
background_pattern_width auto
background_pattern_height auto
background_pattern_repeat_origin top_left
background_pattern_horizontal_offset 0
background_pattern_vertical_offset 0
background_pattern_repeat repeat
background_pattern_blend_mode normal
background_enable_mask_style off
background_mask_style layer-blob
background_mask_color #ffffff
background_mask_aspect_ratio landscape
background_mask_size stretch
background_mask_width auto
background_mask_height auto
background_mask_position center
background_mask_horizontal_offset 0
background_mask_vertical_offset 0
background_mask_blend_mode normal
custom_button off
button_text_size 20
button_bg_use_color_gradient off
button_bg_color_gradient_repeat off
button_bg_color_gradient_type linear
button_bg_color_gradient_direction 180deg
button_bg_color_gradient_direction_radial center
button_bg_color_gradient_stops #2b87da 0%|#29c4a9 100%
button_bg_color_gradient_unit %
button_bg_color_gradient_overlays_image off
button_bg_color_gradient_start #2b87da
button_bg_color_gradient_start_position 0%
button_bg_color_gradient_end #29c4a9
button_bg_color_gradient_end_position 100%
button_bg_enable_image on
button_bg_parallax off
button_bg_parallax_method on
button_bg_size cover
button_bg_image_width auto
button_bg_image_height auto
button_bg_position center
button_bg_horizontal_offset 0
button_bg_vertical_offset 0
button_bg_repeat no-repeat
button_bg_blend normal
button_bg_enable_video_mp4 on
button_bg_enable_video_webm on
button_bg_allow_player_pause off
button_bg_video_pause_outside_viewport on
button_use_icon on
button_icon_placement right
button_on_hover on
custom_loop_template_button off
loop_template_button_text_size 20
loop_template_button_bg_use_color_gradient off
loop_template_button_bg_color_gradient_repeat off
loop_template_button_bg_color_gradient_type linear
loop_template_button_bg_color_gradient_direction 180deg
loop_template_button_bg_color_gradient_direction_radial center
loop_template_button_bg_color_gradient_stops #2b87da 0%|#29c4a9 100%
loop_template_button_bg_color_gradient_unit %
loop_template_button_bg_color_gradient_overlays_image off
loop_template_button_bg_color_gradient_start #2b87da
loop_template_button_bg_color_gradient_start_position 0%
loop_template_button_bg_color_gradient_end #29c4a9
loop_template_button_bg_color_gradient_end_position 100%
loop_template_button_bg_enable_image on
loop_template_button_bg_parallax off
loop_template_button_bg_parallax_method on
loop_template_button_bg_size cover
loop_template_button_bg_image_width auto
loop_template_button_bg_image_height auto
loop_template_button_bg_position center
loop_template_button_bg_horizontal_offset 0
loop_template_button_bg_vertical_offset 0
loop_template_button_bg_repeat no-repeat
loop_template_button_bg_blend normal
loop_template_button_bg_enable_video_mp4 on
loop_template_button_bg_enable_video_webm on
loop_template_button_bg_allow_player_pause off
loop_template_button_bg_video_pause_outside_viewport on
loop_template_button_use_icon on
loop_template_button_icon_placement right
loop_template_button_on_hover on
positioning none
position_origin_a top_left
position_origin_f top_left
position_origin_r top_left
width auto
max_width none
min_height auto
height auto
max_height none
filter_hue_rotate 0deg
filter_saturate 100%
filter_brightness 100%
filter_contrast 100%
filter_invert 0%
filter_sepia 0%
filter_opacity 100%
filter_blur 0px
mix_blend_mode normal
animation_style none
animation_direction center
animation_duration 1000ms
animation_delay 0ms
animation_intensity_slide 50%
animation_intensity_zoom 50%
animation_intensity_flip 50%
animation_intensity_fold 50%
animation_intensity_roll 50%
animation_starting_opacity 0%
animation_speed_curve ease-in-out
animation_repeat once
hover_transition_duration 300ms
hover_transition_delay 0ms
hover_transition_speed_curve ease
link_option_url_new_window off
sticky_position none
sticky_offset_top 0px
sticky_offset_bottom 0px
sticky_limit_top none
sticky_limit_bottom none
sticky_offset_surrounding on
sticky_transition on
motion_trigger_start middle
hover_enabled 0
grouping_tax_title_text_shadow_style none
grouping_tax_title_text_shadow_horizontal_length 0em
grouping_tax_title_text_shadow_vertical_length 0em
grouping_tax_title_text_shadow_blur_strength 0em
grouping_tax_title_text_shadow_color rgba(0,0,0,0.4)
title_text_shadow_style none
title_text_shadow_horizontal_length 0em
title_text_shadow_vertical_length 0em
title_text_shadow_blur_strength 0em
title_text_shadow_color rgba(0,0,0,0.4)
excerpt_text_shadow_style none
excerpt_text_shadow_horizontal_length 0em
excerpt_text_shadow_vertical_length 0em
excerpt_text_shadow_blur_strength 0em
excerpt_text_shadow_color rgba(0,0,0,0.4)
loop_template_meta_text_shadow_style none
loop_template_meta_text_shadow_horizontal_length 0em
loop_template_meta_text_shadow_vertical_length 0em
loop_template_meta_text_shadow_blur_strength 0em
loop_template_meta_text_shadow_color rgba(0,0,0,0.4)
loop_template_meta_a_text_shadow_style none
loop_template_meta_a_text_shadow_horizontal_length 0em
loop_template_meta_a_text_shadow_vertical_length 0em
loop_template_meta_a_text_shadow_blur_strength 0em
loop_template_meta_a_text_shadow_color rgba(0,0,0,0.4)
loop_template_a_text_shadow_style none
loop_template_a_text_shadow_horizontal_length 0em
loop_template_a_text_shadow_vertical_length 0em
loop_template_a_text_shadow_blur_strength 0em
loop_template_a_text_shadow_color rgba(0,0,0,0.4)
pagination_font_text_shadow_style none
pagination_font_text_shadow_horizontal_length 0em
pagination_font_text_shadow_vertical_length 0em
pagination_font_text_shadow_blur_strength 0em
pagination_font_text_shadow_color rgba(0,0,0,0.4)
active_pagination_text_shadow_style none
active_pagination_text_shadow_horizontal_length 0em
active_pagination_text_shadow_vertical_length 0em
active_pagination_text_shadow_blur_strength 0em
active_pagination_text_shadow_color rgba(0,0,0,0.4)
button_text_shadow_style none
button_text_shadow_horizontal_length 0em
button_text_shadow_vertical_length 0em
button_text_shadow_blur_strength 0em
button_text_shadow_color rgba(0,0,0,0.4)
loop_template_button_text_shadow_style none
loop_template_button_text_shadow_horizontal_length 0em
loop_template_button_text_shadow_vertical_length 0em
loop_template_button_text_shadow_blur_strength 0em
loop_template_button_text_shadow_color rgba(0,0,0,0.4)
box_shadow_style none
box_shadow_color rgba(0,0,0,0.3)
box_shadow_position outer
box_shadow_style_product none
box_shadow_color_product rgba(0,0,0,0.3)
box_shadow_position_product outer
box_shadow_style_grid_list_view_button none
box_shadow_color_grid_list_view_button rgba(0,0,0,0.3)
box_shadow_position_grid_list_view_button outer
box_shadow_style_button none
box_shadow_color_button rgba(0,0,0,0.3)
box_shadow_position_button outer
box_shadow_style_loop_template_button none
box_shadow_color_loop_template_button rgba(0,0,0,0.3)
box_shadow_position_loop_template_button outer
text_shadow_style none
text_shadow_horizontal_length 0em
text_shadow_vertical_length 0em
text_shadow_blur_strength 0em
text_shadow_color rgba(0,0,0,0.4)
disabled off
locked off
global_colors_info {}

Kwetsbare Schakels: Gebouwbeheersystemen als Doelwit van Cyberaanvallen onder NIS2

NIS2 – Drie redenen waarom het voor jouw organisatie geen big deal hoeft te zijn

0.025621175765991 seconds