Vernieuwing van de IT perfect in control.

ZO SIMPEL MOET HET ZIJN​Ervaren management voor transities en -transformaties

De consultants van SimplifyNow zijn ervaren programma- en projectmanagers. Ze maken het verschil door pragmatisch én communicatief op uitdagingen af te gaan. Daarbij schrikken ze niet terug van complexiteit of legacy – ze duiken erin, én komen terug met elegante oplossingen.

Onze opdrachtgevers ervaren de kritische geest van onze consultants als waardevol. Hiermee kunnen we een stevige bijdrage aan de digitalisering van organisatieprocessen leveren. Wij lopen graag warm voor complexe projecten, met strakke deadlines en duidelijke budgetten: hoe meer complexiteit, hoe beter. Met onze liefde voor IT en organisatie graven we dieper dan je van een projectmanager zou verwachten. Wij krijgen de klus geklaard.

Softskills

Voor ons is de organisatorische kant net zo belangrijk als de techniek. Context bijvoorbeeld, bepaalt het succes van grote veranderingen. Daarom sturen we ook op leiderschap en teamwork. Onze stijl: waarmaken wat je belooft, en een projectteam waarin we samen het plezier van succes ervaren.

Gecertificeerd

Alle project- en programmamanagers van SimplifyNow hebben hun PRINCE2-certificaat op zak, evenals dat van IPMA Level C of D. Deze methodieken vullen we aan met procestechnieken als Agile, Scrum en DevOps. Vanzelfsprekend zorgen we hierbij altijd voor de juiste balans tussen pragmatische aspecten en realistisch vermogen voor uitvoerbaarheid.

Onze diensten

Een greep uit de migratietrajecten en IT-transities die we de afgelopen jaren tot een succes hebben gebracht:

  • Wijzigingen in de IT-infrastructuur
  • Applicatiemigraties
  • Security implementaties
  • Datacentertransities en cloudmigraties
  • Desktopmigraties en uitrol van werkplekken
  • Organisatie verandertrajecten

We zijn bovendien beschikbaar voor interim-, proces, en verandermanagement. Ons trackrecord geeft meer inzicht in onze expertise en ervaring. Bekijk het hier »

Meer weten over onze aanpak?

Nieuwsgierig naar onze resultaten bij vergelijkbare trajecten? Neem contact op met Edgar Kramer: mail edgar.kramer@simplifynow.nl of bel +31 6 40 70 84 10.

 

We zorgen dat we iedereen mee krijgen

“SimplifyNow heeft veel ervaring in huis met het inrichten van processen: we maken kritieke en complexe configuraties mogelijk en behalen meetbare efficiëntiewinst voor onze klanten. Ook werken we voor opdrachtgevers aan innovatieve strategieën, nieuwe technologie, verandering en kostenbeheersing. Dankzij onze peoplemanagement-skills bewegen we moeiteloos door alle hiërarchische lagen van een organisatie en krijgen we iedereen mee.” 

Sanjai Mahadew Missier, Program Manager