Mijn IT-partner moet mij nog wat kunnen bijbrengen.

ZO SIMPEL MOET HET ZIJN

SimplifyNow barst van de ambitie en wil de beste worden op de disciplines die we hebben omarmd. Dat willen we dan ook laten zien; daarom delen we onze kennis en ervaringen. Hieronder vind je whitepapers, artikelen, nieuws en nog meer dat wij de moeite van het delen waard vinden. Net als onze onderneming breiden we deze collectie aan content telkens weer uit. Kom af en toe eens terug en blijf op de hoogte!

APRIL 2021

DE MENS WORDT IN IT-LAND OVER HET HOOFD GEZIEN

Edgar Kramer heeft de smaak te pakken bij SimplifyNow en maakt duidelijk waarom hij voor ons koos.

MAART 2021

de mens als cruciale factor bij databeveiliging door een 360° view op toegangsmanagement

Onze collega Merijn Snikkers over het niet te onderschatten belang van databeveiliging. Toegangsmanagement kan daar een belangrijke rol in spelen.

FEBRUARI 2021

Projectmanagement draait om aansturen (en afronden)

Jan Willem Bakker weet hoe een integratieproject succesvol en tijdig tot een goed einde kan worden gebracht. Hij beschrijft een case en vervolgens hoe oude en nieuwe systemen zijn geïntegreerd en hoe samenwerking tussen mensen werd geborgd.

JANUARI 2021

Door IIoT worden steeds meer besturingscomponenten op de buitenwereld aangesloten. Dat maakt systemen kwetsbaar.

Onze collega Youssef deelt zijn expertise in dit artikel over het belang van security nu steeds meer operationele systemen worden gekoppeld: the Industrial Internet of Things.

DECEMBER 2020

Succesvolle RFP-trajecten voor Identity & Acces Management

Identity & Acces Management (IAM) is ‘hot’. Hoe borg je de veiligheid van data, en zorg je er gelijktijdig voor dat deze toegankelijk blijven? En waar hou je rekening mee als je IAM wilt gaan aanbesteden? Op basis van onze ruime ervaring hebben we wat zaken op een rij gezet.