Mijn IT-partner moet mij nog wat kunnen bijbrengen.

ZO SIMPEL MOET HET ZIJN

SimplifyNow barst van de ambitie en wil de beste worden op de disciplines die we hebben omarmd. Dat willen we dan ook laten zien; daarom delen we onze kennis en ervaringen. Hieronder vind je whitepapers, artikelen, nieuws en nog meer dat wij de moeite van het delen waard vinden. Net als onze onderneming breiden we deze collectie aan content telkens weer uit. Kom af en toe eens terug en blijf op de hoogte!

NOVEMBER 2021

Betere beveiliging urgent, maar hoe krijg je iedereen mee?

SimplifyNow ondersteunt bij het verhogen en onderhouden van  beveiligingsniveaus. Cruciaal is gevoel en begrip voor de cultuur van de opdrachtgever, zoals die van een wetenschappelijke omgeving. De mores van elke organisatie vraagt om maatwerk in de menselijke benadering. 

SEPTEMBER 2021

Complete ICT weer toekomstbestendig

Om de achterhaalde IT-omgeving van ABNAMRO Commercial Finance op orde te krijgen, moest heel wat gebeuren. Van hardware tot software, van werkwijzen tot draagvlak. En met name het laatste vroeg om het talent en de expertise van Sanjai Missier: een casestory van een intensief traject.

JUNI 2021

Vitaal toegangsmanagement stapsgewijs geborgd

Merijn Snikkers kijkt terug op een opdracht om het Identity & Accesmanagement van een overheidsorganisatie op een hoger (efficiënt en effectief) niveau te brengen. No rocket science here, maar het vraagt wel expert skills om dit vitale aspect van de bedrijfsvoering te borgen.

MEI 2021

Optimale security vraagt om gestructureerd programma

Marcel Bakker brengt binnen SimplifyNow vele jaren ervaring met security-programma’s met zich mee, onder meer bij banken en verzekeraars. Op het hoogste niveau dus, en die ervaring deelt hij onder meer op onze website. 

APRIL 2021

Projectmanager moet soft skills verbinden aan software

In het midden van de driehoek Techniek, Project en Mens. Daar moet de projectmanager zich bevinden om zoveel mogelijk waarde toe te voegen, zegt Sanjai Missier, programmamanager van SimplifyNow. De projectmanager moet ook een ‘people’-manager zijn. 

APRIL 2021

DE MENS WORDT IN IT-LAND OVER HET HOOFD GEZIEN

Edgar Kramer heeft de smaak te pakken bij SimplifyNow en maakt duidelijk waarom hij voor ons koos.

MAART 2021

de mens als cruciale factor bij databeveiliging door een 360° view op toegangsmanagement

Onze collega Merijn Snikkers over het niet te onderschatten belang van databeveiliging. Toegangsmanagement kan daar een belangrijke rol in spelen.

FEBRUARI 2021

Projectmanagement draait om aansturen (en afronden)

Jan Willem Bakker weet hoe een integratieproject succesvol en tijdig tot een goed einde kan worden gebracht. Hij beschrijft een case en vervolgens hoe oude en nieuwe systemen zijn geïntegreerd en hoe samenwerking tussen mensen werd geborgd.

JANUARI 2021

Door IIoT worden steeds meer besturingscomponenten op de buitenwereld aangesloten. Dat maakt systemen kwetsbaar.

Onze collega Youssef deelt zijn expertise in dit artikel over het belang van security nu steeds meer operationele systemen worden gekoppeld: the Industrial Internet of Things.

DECEMBER 2020

Succesvolle RFP-trajecten voor Identity & Acces Management

Identity & Acces Management (IAM) is ‘hot’. Hoe borg je de veiligheid van data, en zorg je er gelijktijdig voor dat deze toegankelijk blijven? En waar hou je rekening mee als je IAM wilt gaan aanbesteden? Op basis van onze ruime ervaring hebben we wat zaken op een rij gezet.