Mijn IT-partner moet mij nog wat kunnen bijbrengen.

ZO SIMPEL MOET HET ZIJN

SimplifyNow barst van de ambitie en wil de beste worden op de disciplines die we hebben omarmd. Dat willen we dan ook laten zien; daarom delen we onze kennis en ervaringen. Hieronder vind je whitepapers, artikelen, nieuws en nog meer dat wij de moeite van het delen waard vinden. Net als onze onderneming breiden we deze collectie aan content telkens weer uit. Kom af en toe eens terug en blijf op de hoogte!

Cloud API-management anno 2022 cruciaal

API’s en API-management gelden als een specialisme van SimplifyNow. Met onze mensen leveren we API’s op waarmee we IT-applicaties verbinden waardoor diverse groepen de juiste gegevens kunnen worden opgevraagd en/of bewerkt. Dat kan alleen succesvol zijn én blijven aan de hand van adequaat API-management: controle houden over wie wat aanroept. Lees wat Kim van Lavieren (en collega’s) hiervan vinden.

LEES VERDER

Complete ICT weer toekomstbestendig

Om de achterhaalde IT-omgeving van ABNAMRO Commercial Finance op orde te krijgen, moest heel wat gebeuren. Van hardware tot software, van werkwijzen tot draagvlak. En met name het laatste vroeg om het talent en de expertise van Sanjai Missier: een casestory van een intensief traject.

LEES VERDER

Vitaal toegangsmanagement stapsgewijs geborgd

Merijn Snikkers kijkt terug op een opdracht om het Identity & Accesmanagement van een overheidsorganisatie op een hoger (efficiënt en effectief) niveau te brengen. No rocket science here, maar het vraagt wel expert skills om dit vitale aspect van de bedrijfsvoering te borgen.

LEES VERDER