Elke digitale identiteit laten kloppen.

ZO SIMPEL MOET HET ZIJN​IAM met oog voor de business

In een snel digitaliserende wereld is correcte toegang en adequate beveiliging van data en informatie niet meer weg te denken. Gebruikers en dienstafnemers komen overal vandaan en hebben toegang tot de IT-infrastructuur via verschillende apparaten en middelen. Daarom wordt het steeds belangrijker om gecontroleerde toegang voor elk type afnemer op een goede manier te organiseren.

De toegang tot data en systemen op een juiste en controleerbare manier inrichten. Dat is een cruciale beveiligingsmaatregel voor je bedrijfsvoering. Onze specialisten beginnen daarom vaak met een 360-graden doorlichting van toegangsvraagstukken en de inrichting hiervan. Daarna maken we gezamenlijk een pragmatisch plan van aanpak, gebaseerd op een realistische implementatievisie, die helemaal past bij jouw organisatie. Via kleine, behapbare stappen behalen we snelle resultaten en leren we meer over je toegangslandschap. 

Voor een goede implementatie van digitale toegang en de bijbehorende identity staat in onze filosofie de business centraal. Deze neemt hierin ook het voortouw. Alleen zo kunnen de bedrijfsrisico’s geïdentificeerd en gereduceerd worden. Elke organisatie heeft zijn specifieke karakteristieken en vereist een passende begeleiding, iets waar de specialisten van SimplifyNow veel ervaring mee hebben. Wij slaan de brug tussen de business en de IT, om een resultaat neer te zetten dat breed en duurzaam gedragen wordt.

Onze diensten

Schakel SimplifyNow in voor Identity & Acces management:

  • 360-graden doorlichting van toegang governance en management
  • bedrijfsrisico’s vertalen naar optimale beveiligingsmaatregelen en diensten die waarde toevoegen aan de business
  • visie, strategie en plan voor de digitale identiteit uitwerken
  • implementatie en begeleiding van de IT en de business met een heldere en transparante aanpak
  • (bege)leiden van RFP-trajecten. (PDF »)

Na afronding van onze opdracht zorgen wij ervoor dat u een organisatie heeft staan die zelfstandig de nodige optimalisatie aan kan brengen aan het digitale toegangslandschap.

Meer weten over onze ervaring met Identity & Access Management?

Nieuwsgierig naar onze resultaten bij vergelijkbare trajecten? Neem contact op met Edgar Kramer: mail edgar.kramer@simplifynow.nl of bel +31 6 40 70 84 10.

Altijd een samenspel van mensen, processen en techniek

“Ik heb twee passies: business en IT. Die stonden steeds centraal in mijn consultancywerk in de afgelopen 20 jaar. Ik heb organisaties met voornamelijk security vraagstukken voor organisaties zoals recent Toyota, KPN, CIBG kunnen begeleiden in hun uitdagingen. Door mens, proces en techniek te combineren, kom ik tot nieuwe inzichten. Die weer leiden tot nog betere resultaten en simpelere processen.”

Merijn Snikkers, Security Architect