preloader

SIMPLIFYNOW

Wij maken IT eenvoudig en begrijpelijk voor alle betrokkenen en helpen jouw organisatie verder.

Simpel is Beter

Met minder bewegende delen is er minder wat kan vastlopen. Simpel is eenvoudiger te implementeren, te beveiligen en up-to-date te houden. Het is robuuster.

Makkelijker te managen en makkelijker om mee te werken. Je organisatie kan flexibeler inspelen op kansen en bedreigingen. Efficiënter, en tegen lagere kosten.

Simpel is Moeilijk

Iedereen kan iets eenvoudigs ingewikkeld maken. Maar andersom is een heel ander verhaal. Onze mensen zijn meesters in moeilijk makkelijk maken.

Ze kijken met een overkoepelende blik naar jouw organisatie. Ontwikkelen een diepgaand inzicht in jouw doelstellingen. En ontwarren de spaghetti van tegenstijdige eisen, wensen en belangen.

Simpel is Begrijpelijk

We maken IT eenvoudig en begrijpelijk. Zodat iedereen begrijpt wat we gaan doen en waarom. Hierdoor kunnen alle betrokkenen meepraten, ook medewerkers en eindgebruikers.

Op deze manier ontstaan betere oplossingen met meer draagvlak. Dit versnelt de implementatie en vergemakkelijkt het veranderproces. Met blijvend resultaat.

Simplifynow levert

We onderzoeken wat je nodig hebt en zetten bewezen technologieën in om dat te bereiken. Dat kunnen heel specifieke bedrijfsdoelstellingen zijn, maar bijvoorbeeld ook meer winst, lagere kosten of betere informatiebeveiliging: actueel, efficiënt en doelmatig.

Businesscase en roadmap

Na een doortastende quickscan volgt een doordacht en haalbaar advies met oog voor jouw organisatie en branche. Een businesscase die de investering helder onderbouwt. En een roadmap die alle belanghebbenden, inclusief de medewerkers op de werkvloer, houvast biedt.

Ontwerpen, bouwen en beheren

Daar blijft het niet bij: we ontwerpen, bouwen en beheren. We zijn betrokken van begin tot eind. Zodat we zeker weten dat onze oplossing jouw organisatie levert wat we voor ogen hebben.

Onafhankelijk van leveranciers

Hierbij maken we zoveel mogelijk gebruik van de IT-diensten en apparatuur waar jullie al mee werken. Want wat je al hebt, hoef je niet aan te schaffen. Uiteraard zijn we ook goed ingevoerd in de allernieuwste technologieën. En doordat we volstrekt onafhankelijk zijn van leveranciers, ben je verzekerd van de beste oplossing voor jouw vraagstuk.

Gespecialiseerd

SimplifyNow is gespecialiseerd in IT-security, cloud technology en continuous delivery. Schakel ons in voor:

  • assessments en IT-auditing
  • informatiebeveiliging
  • cloudtransities
  • project/transitiemanagement
  • workshops en trainingen

Specialisten

Zet de specialisten van SimplifyNow in op de manier die het best past bij jouw organisatie:

  • detachering (resultaatverplichting mogelijk)
  • diensten op projectmatige basis
  • fixedprice-opdrachten
  • managed services