Binnen twee dagen zicht op alle zwakke plekken

ZO SIMPEL MOET HET ZIJN

Nieuw: de SecurityScan

Als het om IT-beveiliging in uw organisatie gaat, heeft iedereen wel een mening. Maar wie zorgt voor sluitend inzicht?

We maken het dagelijks mee. In tal van organisaties werken IT-ers en consultants met ieder een eigen zicht op de werkelijkheid. Ze hebben allemaal wel een beeld van de informatieveiligheid, maar niemand pakt door om er een sluitend geheel van te maken. 
Vreemde ogen dwingen. Dankzij de expertise van SimplifyNow op het gebied van security en digitale identiteit haalt u kortstondig een expert in huis. Deze schept orde in een vaak onoverzichtelijke werkelijkheid. 

Wat bieden we aan?

Onze jarenlange ervaring in IT-beveiliging hebben we nu gebundeld in een handzame aanpak: de SecurityScan. Aan de hand van een uitgekiende vragenlijst onderzoeken we snel en doeltreffend hoe het is gesteld met de informatiebeveiliging in uw organisatie. Met een 360°-scan laten we op elk onderdeel ons licht schijnen, niets blijft in de schaduw. Helder, pragmatisch en zeer effectief!

Wat levert het op?

  • Een volstrekt onafhankelijk, compleet (360°) beeld van de risico’s en de stand van de informatieveiligheid in uw organisatie. Dit kan zijn op verschillende gebieden zoals IAM, GRC maar ook andere.
  • Helder weergegeven in een rapportage, gebaseerd op jarenlange ervaring en diepgaande inzichten in IT-security.
  • Duidelijke actiepunten voor verbetering van zwakheden en bewustwording van risico’s.
De professionals van SimplifyNow voeren gesprekken met verschillende sleutelfiguren in uw organisatie. Na het opmaken van de rapportage bespreken we dit met u.

Wat investeert u?

We vragen een beperkte  tijdsinvestering van verschillende functionarissen  van maximaal een uur. Onze professionals gaan voor u aan de slag tegen een fixed fee van € 3.500,00 all in, exclusief BTW. 

Eerst kennismaken? Meer weten?

Natuurlijk wilt u eerst een geheel vrijblijvend gesprek over zoiets gevoeligs als IT-security. Dit kan zijn met een van onze professionals zoals Wybe Kramer of met onze sales vertegenwoordiger.

Laat uw naam, telefoonnummer en emailadres achter. We nemen dan snel contact op voor overleg of een afspraak.